Kenneth Ødegård er daglig leder ved Arbeidsklærsenteret JKK som holder til i Sandnes.

Kenneth Ødegård er daglig leder ved Arbeidsklærsenteret JKK som holder til i Sandnes.

– Servicen til Dalane Energi er best i klassen

TEKST & FOTO: MEGABITE
Åpenhet og service er hovedgrunnen til at Arbeidsklærsenteret JKK har Dalane Energi som sin strømleverandør. – Det er lett å være fornøyd når du bruker en leverandør som har de samme verdiene som deg selv, sier daglig leder Kenneth Ødegård.

Arbeidsklærsenteret JKK leverer arbeidstøy, verneutstyr og profiltøy til en rekke bransjer. Utsalgsstedet har de på Vibemyr på Sandnes. For dem var det helt naturlig å velge Dalane Energi som sin strømleverandør.

– I dag er det få privatpersoner og bedrifter som er glad for å betale strømregningen sin. Slik strømprisen har utviklet seg, er det én ting som er viktig for meg; ærlighet og åpenhet. Det får du med å være kunde hos Dalane Energi, sier Kenneth Ødegård.

– Jeg mener Dalane Energi er flinkest på service. Strømprisen er utfordrende for mange, men hos dem opplever du at de vil være oppriktige med deg. De gjør det de kan for å gi deg de beste betingelsene, fortsetter han.

Kenneth Ødegård, daglig leder ved Arbeidsklærsenteret JKK

– Det viktigste vi leverer, er en tjeneste kundene våre kan stole på. Skal du lykkes i dag, er det helt nødvendig. Derfor skjønner du sikkert hvorfor Dalane Energi er en naturlig samarbeidspartner for oss, sier Kenneth Ødegård, daglig leder i Arbeidsklærsenteret JKK.

Gode råd er verdifullt

Ødegård mener gode energiråd er viktigere enn noen gang, og kan utgjør en stor forskjell for mange.

– Det er ufattelig viktig å bruke folk til det de er flinke til. Dalane Energi har fulgt meg opp med å gi gode råd til hvordan jeg kan spare penger på strømutgifter i dag. De har også kommet med innspill til hvordan jeg kan effektivisere den strømmen jeg bruker i dag.

– Verdifulle råd, konkluderer den daglige lederen.

Med Dalane Energi som strømleverandør, mener Ødegård at han har fått mer forutsigbarhet og trygghet.

– Jeg har aldri vært borti en strømleverandør som er så ærlige med deg. De er åpne om hva strømmen faktisk koster. Jeg får ingen ubehagelige overraskelser. Prisen blir akkurat det jeg hadde blitt forespeilet. Det er ingen skjule kostnader, noe som jeg tidligere har opplevd, sier han.

– Dette betaler du for strømmen din, dette er påslaget og her er fakturaen. Slik kan du kort og enkelt oppsummere det.

Samme verdier

Arbeidsklærsenteret JKK har ekspandert stort den siste tiden. Med over 600 kunder er det travle dager.

– Vi har hatt en enorm vekst de siste årene og har blitt blant de største aktørene med lokalt eierskap.

Han er ikke i tvil om at det er verdiene som Arbeidsklærsenteret JKK har til felles med Dalane Energi, som har gitt de gode resultatene.

– Det viktigste vi leverer, er en tjeneste kundene våre kan stole på. Skal du lykkes i dag, er det helt nødvendig. Derfor skjønner du sikkert hvorfor Dalane Energi er en naturlig samarbeidspartner for oss, sier han.

Det store varelageret på Sandnes sørger for at de kan levere produktene til kundene raskt og effektivt.

– Alt innen bekledning til jobb får du hos oss.