Stig Fardal, daglig leder Dalane Energisalg

Mål om å doble strømvolumet innen 5 år

TEKST: ANNE OMA/MEGABITE | FOTO: MEGABITE
Stig Bertelsen Fardal ble i februar ansatt i Dalane Energisalg som salgsleder. Den 1. juli ble han daglig leder og har som mål å fortsette veksten innen bedriftsmarkedet i Norge.

– Vi er i rute på vårt hårete mål om å doble omsetningen i løpet av 5 år. Takket være dyktige energirådgivere som hjelper bedriftene å spare strøm, tiltrekker vi oss nye kunder fra hele landet.

Stig tar med seg spennende og variert erfaring fra både finansbransjen og bilbransjen inn i den nye jobben som daglig leder i Dalane Energisalg. Han har varierte salgsstillinger på CV-en og vet derfor hvor viktig det er å opptre åpen og ærlig i møte med kundene. Dette er særlig viktig i en bransje med frynsete rykte.

Attraktiv arbeidsgiver

De ansatte i Dalane Energisalg vil beskrive Stig som en fremoverlent og gøyal sjef. Han er ikke redd for å satse og prøve nye ting. Han er innovativ og gir sine ansatte «nesten» frie tøyler som igjen har vist seg å være veldig lønnsomt.

– Vi mener vi har Egersunds beste arbeidsplass på grunn av et meget godt miljø. En gjensidig tillit som gir en kultur der vi alle hjelper hverandre. Vi har som mål at Dalane Energisalg skal fortsette å skape arbeidsplasser og verdiskapning i Dalane. Om veksten fortsetter, håper vi å kunne ansette nye medarbeidere hvert år. Vi ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver i Dalane, forteller Stig.

Fremover vil det skje spennende saker på privatmarkedet. Dalane Energisalg jobber kontinuerlig innen softwareutvikling for å bedre kundeopplevelsen. Rundt årsskifte kommer det en oppdatert app med flere praktiske funksjoner, som blant annet smartlading av elbil, smarthusstyring og sanntidsmåling av forbruk og kostnader.

Stig Fardal, daglig leder Dalane Energisalg

Stig Fardal, daglig leder Dalane Energisalg.

Rådgiver og salg av strøm

Dalane Energisalg har stort fokus på bedriftskundene. Gjennom kunderådgivning hjelper de kunder med å spare strøm gjennom dyktige samarbeidspartnere. Rådgivningen er blant annet rettet mot bønder med driftsanlegg og næringskunder. Vi gir råd om ulike effektiviseringstiltak, fornybar strøm og strømavtaler – som i sum vil gi energieffektivisering og lavere kostnader.

Ønsker din bedrift befaring for å identifisere mulige energibesparende tiltak? Ta kontakt her.

Hvordan ser fremtiden ut?

– Dalane Energi har blitt en fremtidsrettet bedrift med fokus på utvikling. Det er utrolig spennende å få være en del av dette og spesielt da jobbe med forretningsutvikling, salg og marked. Strøm har vært et hett tema i media den siste tiden, og jeg synes det er positivt at vi kan være med å redusere prisene til bedriftene, med ikke bare å tilby de en bedre strømavtale enn den de har, men faktisk være med å redusere forbruket. Det er veldig interessant å jobbe med strøm, og bli bedre kjent med både produktene som finnes og strømmarkedet, sier Stig og tilføyer:

– Her må jeg bæres ut fra, humrer han.