Gode tilbud og gunstige rabatter

TEKST: ANNE OMA/MEGABITE | FOTO: BJØRN AAKRE/MEGABITE

Som strømkunde nyter du godt av mer enn bare konkurransedyktige strømavtaler. Vårt fordelsprogram, #handlelokalt, er helt gratis, og gir deg som strømkunde tilgang til et bredt spekter av gode tilbud og gunstige rabatter fra våre lokale samarbeidspartnere.

Dalane Energi er opptatt av å bevare og styrke Dalane-regionen som et levende handels – og serviceområde.

– Vi ønsker å bidra til økt verdi for våre kunder ved å gjøre strøm til en opplevelse av noe mer, samt gjenspeile vår holdning til, støtte og oppfordre til å handle lokalt, forteller teamleder Lena Gravdal I Dalane Energisalg.

Akkurat nå får du 10 prosent rabatt på elsykler fra Intersport Egersund, 10 prosent rabatt på alle varer (ikke nedsatte varer) fra Bare Barn, samt 15 prosent på alle ordinære varer i MX sport Nærbø. Det også gunstige tilbud fra Bohus Egersund, Urmaker Christen Øygard og Byggvell i Egersund. Disse tilbudene varer ut 2019. For å se flere tilbud akkurat nå – se fordelsprogrammet her. 

Fordelsprogrammet er hele tiden under utvikling og flere kjekke fordelsavtaler lanseres fortløpende. For å benytte deg av tilbudet viser du frem et bevis på at du er strømkunde hos oss via din mobil.

Følg med på KRAFT-appen, hvor du enkelt kan følge med på alle tilbudene og rabattene. KRAFT-appen fra Dalane Energi gir deg i tillegg innsikt i eget strømforbruk både som kilowatt-timer og i norske kroner. 

Nye arbeidsplasser for fremtidens generasjon

Nye arbeidsplasser for fremtidens generasjon

Tidligere skogsarbeider Ivar Hetland (67) har trasket i Hetlandsskogen siden han var 14 år. Han har stor respekt for trærne og plantelivet. Siden skogen er lite produktiv i området der North Sea Energy Park skal bygges, synes han det er positivt at næringsparken kommer til å legge til rette for mange nye arbeidsplasser i hele Dalaneregionen.

Splitter ny dam på Tekse

Splitter ny dam på Tekse

Harald Øgreid på Helleland som er grunneier på Tekse, er positiv til den nye dammen som snart er ferdig. Det samme er lærling Sindre Skaara Helgesen i Dalane Kraft, som lært mye om det å være industrimekaniker i kraftverksbransjen.