Gode tilbud og gunstige rabatter

TEKST: ANNE OMA/MEGABITE | FOTO: BJØRN AAKRE/MEGABITE

Som strømkunde nyter du godt av mer enn bare konkurransedyktige strømavtaler. Vårt fordelsprogram, #handlelokalt, er helt gratis, og gir deg som strømkunde tilgang til et bredt spekter av gode tilbud og gunstige rabatter fra våre lokale samarbeidspartnere.

Dalane Energi er opptatt av å bevare og styrke Dalane-regionen som et levende handels – og serviceområde.

– Vi ønsker å bidra til økt verdi for våre kunder ved å gjøre strøm til en opplevelse av noe mer, samt gjenspeile vår holdning til, støtte og oppfordre til å handle lokalt, forteller teamleder Lena Gravdal I Dalane Energisalg.

Akkurat nå får du 10 prosent rabatt på elsykler fra Intersport Egersund, 10 prosent rabatt på alle varer (ikke nedsatte varer) fra Bare Barn, samt 15 prosent på alle ordinære varer i MX sport Nærbø. Det også gunstige tilbud fra Bohus Egersund, Urmaker Christen Øygard og Byggvell i Egersund. Disse tilbudene varer ut 2019. For å se flere tilbud akkurat nå – se fordelsprogrammet her. 

Fordelsprogrammet er hele tiden under utvikling og flere kjekke fordelsavtaler lanseres fortløpende. For å benytte deg av tilbudet viser du frem et bevis på at du er strømkunde hos oss via din mobil.

Følg med på KRAFT-appen, hvor du enkelt kan følge med på alle tilbudene og rabattene. KRAFT-appen fra Dalane Energi gir deg i tillegg innsikt i eget strømforbruk både som kilowatt-timer og i norske kroner. 

Folk vil ha fiber, men ikke alle har et valg – ennå

Lokale arbeidsplasser. Toralf Nyheim, administrerende direktør i Altifiber, vil gi enda flere fiber i Dalane. Med seg på laget har han lokale fagfolk fra regionen. – En lokal leverandør er garantisten for at du får et solid alternativ til mobilnett også i fremtiden,...

Folkets energi

Som strømkunde av det folkeeide Dalane Energi nyter du godt av mer enn bare konkurransedyktige strømavtaler.

Forsideredaktør: Anne Oma
Epost: anne@megabite.no


Dalane Energi


Fiskarvik Maritime Senter
Hovlandsveien 52
4374 Egersund


Org-Nr. 917 368 007

Kundeservice


Åpent man - fre
kl. 09.00 - 14.30


Telefon 51 46 25 25

Et produkt fra: