NYE LOKALER

Flyttet inn i nye lokaler

TEKST: ANNE OMA/MEGABITE | FOTO: BJØRN AAKRE/MEGABITE

Dalane Energi har nå flyttet til nye lokaler og er å finne i Egersund Forum sammen med 13 andre leietakere.

Etter to år som leietakere på Fiskarvik Maritime Senter på Eigerøy, er Dalane Energi tilbake på gammel tomt, men i nye lokaler.

Området og bygninger som Dalane Energi tidligere var alene om å bruke er revet og erstattet med nye flotte Egersund Forum med 8000 kvadratmeter fordelt på 8 etasjer. Her blir Dalane Energi bare en av flere teknologibedrifter.

– Samarbeid på tvers av teknologier og marked er viktig for å skape nye eller utvide eksisterende forretningsområder. Det er mange forskjellige og spennende bedrifter samlet under samme tak i Egersund Forum. Hvem vet i dag hvilke muligheter dette kan gi i morgen? forteller administrerende direktør Idar Sønstabø i Dalane Energi.

Idar Sønstabø i Dalane Energi

Administrerende direktør Idar Sønstabø i Dalane Energi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nye arbeidsplasser for fremtidens generasjon

Nye arbeidsplasser for fremtidens generasjon

Tidligere skogsarbeider Ivar Hetland (67) har trasket i Hetlandsskogen siden han var 14 år. Han har stor respekt for trærne og plantelivet. Siden skogen er lite produktiv i området der North Sea Energy Park skal bygges, synes han det er positivt at næringsparken kommer til å legge til rette for mange nye arbeidsplasser i hele Dalaneregionen.

Splitter ny dam på Tekse

Splitter ny dam på Tekse

Harald Øgreid på Helleland som er grunneier på Tekse, er positiv til den nye dammen som snart er ferdig. Det samme er lærling Sindre Skaara Helgesen i Dalane Kraft, som lært mye om det å være industrimekaniker i kraftverksbransjen.