NYE LOKALER

Flyttet inn i nye lokaler

TEKST: ANNE OMA/MEGABITE | FOTO: BJØRN AAKRE/MEGABITE

Dalane Energi har nå flyttet til nye lokaler og er å finne i Egersund Forum sammen med 13 andre leietakere.

Etter to år som leietakere på Fiskarvik Maritime Senter på Eigerøy, er Dalane Energi tilbake på gammel tomt, men i nye lokaler.

Området og bygninger som Dalane Energi tidligere var alene om å bruke er revet og erstattet med nye flotte Egersund Forum med 8000 kvadratmeter fordelt på 8 etasjer. Her blir Dalane Energi bare en av flere teknologibedrifter.

– Samarbeid på tvers av teknologier og marked er viktig for å skape nye eller utvide eksisterende forretningsområder. Det er mange forskjellige og spennende bedrifter samlet under samme tak i Egersund Forum. Hvem vet i dag hvilke muligheter dette kan gi i morgen? forteller administrerende direktør Idar Sønstabø i Dalane Energi.

Idar Sønstabø i Dalane Energi

Administrerende direktør Idar Sønstabø i Dalane Energi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gode fullelektriske løsninger fra elever

Gode fullelektriske løsninger fra elever

I samarbeid med Dalane Energi og Ungt Entreprenørskap skal elevene i 4-7 trinn på barneskolene i Eigersund finne løsninger på hvordan man kan gjøre Kontrari Brygge fullelektrisk.

Visste du dette om strøm?

Visste du dette om strøm?

Vi har svart på seks interessante spørsmål om strøm som mange lurer på. Hvorfor betales nettleie, hvorfor eksporteres strøm til utlandet og hva er det som brukes mest strøm? Her får du svaret.