Dalane Energi fortsetter samarbeidet: – Heier på arbeidet EIK Fotball gjør for lokalbefolkningen

Dalane Energi har vært en trofast og langvarig samarbeidspartner for EIK Fotball. Nå styrkes og forlenges samarbeidet. – Svært gledelig. De har vært en solid samarbeidspartner i en årrekke, sier Kenneth Andersen, sponsoransvarlig i EIK Fotball.
EIK Fotball gleder seg over at Dalane Energi har forlenget samarbeidet ut 2026-sesongen og fortsetter som Premium Partner. 

 – Vi har nytt godt av hverandre i mange år, og det skal vi fortsette med. Dalane Energi bryr seg om lokalsamfunnet sitt. For oss betyr det mye at vi har Dalane Energi i ryggen som en trofast samarbeidspartner. Langvarige samarbeid gir oss det beste fundamentet for å lykkes med vårt arbeid, sier Kenneth Andersen. 

Stolt bidragsyter til barne- og ungdomsavdelingen 

Dalane Energi sin logo har de siste årene prydet bak på ryggen på alle drakter til klubbens aldersbestemte lag. Det skal de fortsette med. 

– Vårt lokale energiselskap har vært en viktig bidragsyter til vår barne- og ungdomsavdeling. Jeg glad for at de får nyte godt av samarbeidet videre, sier Andersen. 

– Dalane Energi heier på arbeidet EIK Fotball gjør for lokalbefolkningen. Vi ønsker å bidra til gode oppvekstsvilkår for barn og unge i regionen vår. EIK gjør en strålende jobb for sine medlemmer og lokalsamfunnet. Samarbeidet med Bufetat og arbeidet med integrering av flyktninger er et av mange eksempler, sier administrerende direktør i Dalane Energi, Idar Sønstabø. 

Blir Dalane-fotballens flaggskip 

Dalane Energi har også vært på ryggen til damelaget de siste årene. Nytt for sesongen er at Dalane Energi blir å finne på shortsen til herrenes A-lag i OBOS-ligaen. 

– Vi gleder oss til å se EIK i aksjon i OBOS-ligaen. De har blitt Dalane-regionen sitt flaggskip i norsk toppfotball, og har virkelig satt vår region på kartet. Dette har stor betydning for lokalt næringsliv. Samtidig tror vi at EIK i OBOS-ligaen vil inspirere og tiltrekke flere barn og ungdommer til idrettsklubbene i Dalane. De er gode forbilder og rollemodeller, sier Sønstabø. 

Kenneth Andersen (til venstre), sponsoransvarlig og klubbadministrator i EIK Fotball, og Idar Sønstabø, administrerende direktør i Dalane Energi, gleder seg til nye år med godt samarbeid for barn og unge i Eigersund.