– Fremoverlente er en god betegnelse på Dalane Energi, konkluderer den fornøyde strømkunden Egil Mæland.

– Fremoverlente er en god betegnelse på Dalane Energi, konkluderer den fornøyde strømkunden Egil Mæland.

– Alltid på tilbudssiden for sine kunder

TEKST & FOTO: MEGABITE
Egil Mæland har benyttet mange ulike strømleverandører opp gjennom årene. Aldri før har han vært mer fornøyd enn han er nå med sin strømleverandør.

Egil Mæland har vært interessert i strøm så lenge han kan huske. Han er utdannet elektriker og installatør, og er gründer av Kverneland Elektriske som nylig byttet navn til KE Automasjon og fyller 40 år neste år. Men selv om Egil Mæland holder til lenger nord i Rogaland, nærmere bestemt Sandnes, var det helt naturlig for han å velge Dalane Energi som sin strømleverandør. Han har alltid vært opptatt av energibesparing – både privat og i jobbsammenheng. I årenes løp har han gjort seg mange erfaringer som strømkunde. Den mest positive fikk han da han bestemte seg for å bytte strømleverandør til Dalane Energi – ifølge han selv.

– Dalane Energi er et lite selskap hvor du føler på en nærhet til bedriften så fort du har blitt kunde. De er «fjåge» og blide. Men det viktigste; de er alltid på tilbudssiden for meg som kunde, og de er tilgjengelig når du ønsker kontakt. Det er ikke noe du bør ta for gitt i dag, sier Egil Mæland.

– Fremoverlente er en god betegnelse på Dalane Energi, konkluderer den fornøyde strømkunden.

Egil Mæland

Egil Mæland er veldig fornøyd med Dalane Energi. 

Konkurransedyktig pris

Selv om Dalane Energi er en liten aktør i det store nasjonale strømmarkedet, trekker Mæland frem noe han synes er imponerende.

– Prisen er konkurransedyktig, og den pakkes ikke inn med skjulte påslag. Da kan ikke jeg som kunde be om mer. Jeg er strålende fornøyd, sier han.

Han legger ikke skjul på at han mange ganger har hatt dårlige erfaringer med ulike strømleverandører han har benyttet.

– Strøm er et veldig enkelt produkt å selge. Likevel finnes det mange aktører som du ikke blir fortrolig med på grunn av skjulte kostnader og bindingstid. Med Dalane Energi har det gått knirkefritt.

Med Dalane Energi som strømleverandør har du ingen bindingstid.

– Det er en stor fordel. Hvis du likevel ønsker bindingstid for å få en forutsigbar pris, tilbyr de selvfølgelig det også.

– De har aldri ringt og «mast» med oppsøkende salg. Jeg valgte dem, smiler han.

Alltid hatt et godt inntrykk

Den erfarne elektrikeren har alltid hatt et positivt og solid inntrykk av Dalanes eneste strømleverandør.

– Etter et langt yrkesliv innenfor elektrobransjen, har jeg truffet på medarbeidere fra Dalane Energi i ulike sammenhenger. Hver gang har jeg sittet i igjen med et positivt inntrykk. Da føles det enda bedre å kunne være kunde av dem.

– De har aldri ringt og «mast» med oppsøkende salg. Jeg valgte dem, smiler han.

Egil Mæland har et råd til de som vurderer å bytte strømleverandør.

– Når du får et tilbud, sjekk alltid ut med flere leverandører før du bestemmer deg. Dalane Energi er et godt tips.